Υπηρεσίες

Επαγγελματικοί Οδηγοί

H εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών Επαγγελματικών Οδηγών που προβάλλουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις και βοηθούν τους χρήστες στην αναζήτηση πληροφοριών για κατηγορίες επαγγελμάτων, στοιχείων επικοινωνίας, χρήσιμων και αξιοθέατων περιοχών, αναζήτηση βέλτιστης διαδρομής κ.ά.

Η προβολή των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων γίνεται μέσω διάφορων χαρακτηριστικών όπως φωτογραφιών και κειμένου, χάρτη, εύρεσης απόστασης, προσφορών.

Η MacInfoGroup έχει υλοποιήσει ηλεκτρονικούς Επαγγελματικούς Οδηγούς Νομών, Διαμερισμάτων, Τουριστικούς Οδηγούς Νομών, Εξειδικευμένους Οδηγούς με βάση τις επαγγελματικές κατηγορίες, Οδηγούς σε mobile applications καθώς και σε έντυπη μορφή.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Παρέχουμε αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων. Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις, θα βρούμε την κατάλληλη πρόταση για να καλύψουμε και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Στόχος μας είναι να παρεχούμε αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις. Από τον επαγγελματία που θέλει να προβάλλει διαδικτυακά την δουλειά του μέχρι την επιχείρηση που επιθυμεί να μεταφέρει όλες τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο, έχουμε μία λύση που ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη. Προσπαθούμε συνεχώς να ανανεώνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ώστε να μένουμε μπροστά από τις εξελίξεις στον χώρο του διαδικτύου αλλά και να κρατάμε μία άμεση επαφή με τους πελάτες μας.

Κατοχύρωση Domain Names

Η MacInfoGroup παρέχει υπηρεσίες κατοχύρωσης ονομάτων χώρου (domain names) με κατάληξη .gr. Είναι επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου εγκεκριμένος από την ΕΕΤΤ με αριθμό μητρώου 13109.

Κόστος:

  • 2 χρόνια - 25 Ευρώ + 23% ΦΠΑ
  • 4 χρόνια - 50 Ευρώ + 23% ΦΠΑ

Ενημερωθείτε για τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών που διέπουν τις ενέργειες επί Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr.

eett